Cursussen

Verdiepingscursussen voor artsen en arts-acupuncturisten

SAMEDA cursussen 2023 - 2024

Medische cursussen

SAMEDA biedt de mogelijkheden om uw kennis te verbreden binnen de Traditionele Chinese Medicine (TCM). Wij bieden verschillende verdiepingscursussen binnen de disciplines van de TCM.

Cursus
New progress in TCM therapy of tumors

Docent: Dr. Ruihua Wang – Shanghai University of TCM

Dr. Ruihua Wang is een arts-acupuncturist uit Shanghai. Hij is afgestudeerd aan de Shanghai University of TCM. Hij geeft regelmatig lessen in Europa met name in Zwitserland. Dr. Wang is gespecialiseerd in TCM oncologie en dermatologie.

Hij is werkzaam in het Ruijin Hospital in Shanghai. Dr. Wang is tevens de oprichter van Shanghai Vital Energy TCM Clinic en Shuoyuan Jianbiao Technology voor het ontwikkelen van high-tech TCM producten.

Introductie

Medische acupunctuur neemt een belangrijke rol als ondersteuning van reguliere kankerbehandeling. Binnenkort gaat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) acupuncturisten, die aan bepaalde criteria voldoen, opnemen in hun Verwijsgids Kanker.

Één van de criteria is het regelmatig volgen van een erkende nascholing over acupunctuur bij oncologie, toegespitst op hun beroepsgroep. Daarom organiseert de SWERF dit jaar een cursus over “New progress in TCM therapy of tumors”.

Door het volgen van deze cursus kunnen de leden van de WAVAN en de NAAV in aanmerking komen voor vermelding in de Verwijsgids Kanker van IKNL.

Deze cursus is bedoeld voor arts-acupuncturisten.

Informatie

Zondag 7 mei 2023 | Zaterdag 13 mei 2023

Voertaal:
Engels

Accreditatie:
6 punten voor WAVAN en NAAV leden
(voor niet-WAVAN/NAAV leden gelieve zelf de accreditatie aan te vragen bij de eigen vereniging)

INSCHRIJVING:
Inschrijving is verplicht door insturen van inschrijfformulier (zie hieronder)
U kunt uitsluitend inschrijven voor de gehele cursus.

Kosten:
WAVAN en NAAV leden € 150,00
Niet-leden: € 175,00

Instructie inschrijven:
Na inschrijving krijgt u een factuur en na betaling krijgt u een uitnodiging via SWERF met een persoonlijke link om in te loggen via ZOOM bij de cursus. Gelieve deze link niet te delen met anderen, want dan kunt u niet meer inloggen.

U kunt uitsluitend inschrijven voor de gehele cursus. Het is niet mogelijk om de cursusdagen apart bij te wonen. Mocht u toch verhinderd zijn op een van de cursusdagen, dan kunt u een video-opname van de betreffende cursus bij het secretariaat aanvragen.

Scroll naar boven