Workshop

Medische workshop voor artsen en tandartsen op het gebied van medische acupunctuur

SAMEDA workshop 2024

Medische workshop

SAMEDA organiseert regelmatig workshops voor artsen die kennis willen maken met onze artsenopleiding in medische acupunctuur. Deze workshops zijn toegankelijk voor zowel artsen die al bekend zijn met medische acupunctuur als voor artsen en studenten geneeskunde die geïnteresseerd zijn in onze artsenopleiding in medische acupunctuur.

Workshop medische acupunctuur

Ontdek de Kracht van Medische Acupunctuur:

Schrijf je in voor Onze artsenopleiding medische acupunctuur Workshop!
Ben je een arts, medische specialisten, tandartsen en studentgeneeskunde, die op zoek is naar innovatieve benaderingen van patiëntenzorg? Wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden om een holistische benadering van geneeskunde te omarmen m.b.v. medische acupunctuur? Onze exclusieve Medische Acupunctuur Workshop is de perfecte kans om kennis te maken met de medische acupunctuur opleiding voor artsen waarna je in staat bent om de geneeskunde te verrijken en nieuwe behandelingsmogelijkheden te bieden.

Onze Docenten:


Hoofddocent: Dr. Djien Liem
Gepensioneerd kinderarts-neonatoloog 


Docent:  
Drs. Clemens Fauser
Cardioloog-acupuncturist

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze workshop maak je kennis met:

  • Medische acupunctuur
  • Toepassing medische acupunctuur
  • Demonstratie acupunctuur

Onze deskundige artsen docenten zijn ervaren arts-acupuncturisten, die je zullen begeleiden bij het verkrijgen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om medische acupunctuur op een veilige en effectieve manier toe te passen.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor artsen, medische specialisten, tandartsen en studentegeneeskunde die geïnteresseerd zijn in de medische acupunctuur opleiding voor artsen met als doel om medische acupunctuur te integreren in hun praktijk.

Reserveer nu je plek!

Mis deze kans niet om kennis te maken de opleiding medische acupunctuur voor artsen ten einde om later je medische kennis te verrijken en je patiënten nieuwe behandelingsopties te bieden. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw plek reserveert voordat deze workshop volgeboekt is. VOL = VOL

Bereid je voor om kennis te maken met de mogelijkheid om medische acupunctuur te leren ten einde de kracht van medische acupunctuur te ontdekken en een verschil te maken in de gezondheid van je patiënten. Doe mee aan onze workshop en omarm een nieuwe dimensie van de geneeskunde!

Informatie

Zaterdag 3 februari 2024

Datum/Tijd:
Zaterdag 3 februari 2024
13:00 – 18:00 uur

Locatie:
Zijpendaalseweg 91
6814 CG  Arnhem

Parkeren
Gratis – Achter het pand

Bereikbaar vanaf het station – opleidingslocatie:

Vanaf het station is het locatie van stichting SAMEDA bereikbaar vanaf de Sonsbeekzijde (vanaf perron trappen omhoog naar uitgang).
Bij de uitgang steekt u de Amsterdamseweg over. Hier loopt u de Pels Rijckenstraat in. Bij de kruising gaat u rechtdoor de Burgemeestersplein in. Op de Zijpendaalseweg gaat u links tot u het nummer 91 ziet.

Voertaal:
Nederlands

Aantal deelnemers:

Maximaal 25 personen

Erkend door:

  • NAAV – Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging
  • WAVAN – Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur Nederland

Kosten:
€ 15,00 (inclusief koffie/thee en hapjes/drankjes)

Donatie aan:

Stichting Artsen en Medische Acupunctuur

IBAN: NL26 INGB 0008 3603 70

 

Download Flyer:

 

Schrijf je in voor Onze artsenopleiding medische acupunctuur Workshop!

Na uw registratie/aanmelding voor de workshop krijgt u een mail met instructie voor uw bezoek aan ons workshop.

Door op verzenden te klikken, geef ik toestemming aan de Stichting SAMEDA om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen**

* Velden met een * zijn verplicht!
** Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen. Mocht je binnen die tijd geen bericht hebben ontvangen, check dan jouw spamberichten.

Scroll naar boven